För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
2.78 (27 betyg)

Ett perfekt grundrecept. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Rabarberpaj

(43)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Blåbärskaka med mandelspån

(7)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Semmelwrap

(175)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(55)

Rulltårta ginger delight

(7)

Äppelsockerkaka

(36)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
2.78 (27 betyg)

Ett perfekt grundrecept. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Rabarberpaj

(43)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Blåbärskaka med mandelspån

(7)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Semmelwrap

(175)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(55)

Rulltårta ginger delight

(7)

Äppelsockerkaka

(36)