Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Ett perfekt grundrecept. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Rabarberpaj - Coop

(42)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(0)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(21)

Gratinerade aprikoser - Coop

(0)

Frasvåfflor - Coop

(123)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Ett perfekt grundrecept. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Rabarberpaj - Coop

(42)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(0)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(21)

Gratinerade aprikoser - Coop

(0)

Frasvåfflor - Coop

(123)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies