Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(37)

Ett perfekt grundrecept på brownie i långpanna. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Spara recept

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Struvor

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Semmelwrap

Betyg
Betyg
(177)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rulltårta ginger delight

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kolapaj med salta jordnötter

Betyg
Betyg
(17)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 dl ströbröd + smör till formen
  • 300 g smör
  • 6 dl strösocker
  • 4.5 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk pulverkaffe
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 6 ägg

Browniebotten i långpanna

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(37)

Ett perfekt grundrecept på brownie i långpanna. Kan ätas som den är eller användas som botten i tårtor.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:150º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smörj och bröa en djup ugnsplåt 35 x 40 cm.
  2. Smält smör och socker i en kastrull.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörblandningen i de torra ingredienserna. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten på plåten. Grädda 20 min på 150°
  5. Skär i rutor och servera som de är eller använd som botten till chokladtårta och chokladcheesecake.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lovisa

2015-04-17

Japp, så mycket ska det vara :-)

Lena Bergendorff

2015-03-05

Skall det verkligen vara så mycket kakao i kakan?

Outi Bosell Viiri

2015-03-05

Jag och mina Alla barn och barnbarn och ett X antal grannar som oxå fick smaka......Det var rena HIMMELRIKET...Och jag ska baka den nu precis igen när jag är i mitt 2A hem i Finland hos min Älskade Man iTorneå .....Här ska bakas så att våra kära grannar här oxå ska få smaka himmelriket!!!

Liknande recept

Spara recept

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Struvor

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Semmelwrap

Betyg
Betyg
(177)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rulltårta ginger delight

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kolapaj med salta jordnötter

Betyg
Betyg
(17)