För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bookmaker- burgare

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Härligt saftig smörgås/burgare med kött, tomater och bea.

Tillagningstid: 15 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 frysta hamburgare
  • 8 skivor ljust bröd
  • 150 g färsk vitkål eller spetskål
  • 2 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 dl bearnaisesås
  • 0.5 dl färsk pepparrot, finriven

Gör så här

  1. Grilla burgarna tills de är genomlagade. Grilla bröden till fin färg.
  2. Strimla kålen tunt, skiva tomater och rödlök. Lägg strimlad kål, burgare, sås, tomat och lök på 4 brödskivor. Toppa med pepparrot och den andra brödskivan.

Tips

Frys in färska högrevsburgare eller quarter pounders så blir man garanterat mätt på en, och det smakar så mycket godare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Räksallad med japansk dressing

(94)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(26)

Färskpotatissallad med spenat och rucola

(1)

Pasta pesto med grillade grönsaker

(17)

Räkbowl

(2)

Bulgarisk linssoppa

(26)

Köttbullar i tomat med grekisk ost

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 frysta hamburgare
  • 8 skivor ljust bröd
  • 150 g färsk vitkål eller spetskål
  • 2 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 dl bearnaisesås
  • 0.5 dl färsk pepparrot, finriven

Bookmaker- burgare

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Härligt saftig smörgås/burgare med kött, tomater och bea.

Tillagningstid: 15 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grilla burgarna tills de är genomlagade. Grilla bröden till fin färg.
  2. Strimla kålen tunt, skiva tomater och rödlök. Lägg strimlad kål, burgare, sås, tomat och lök på 4 brödskivor. Toppa med pepparrot och den andra brödskivan.

Tips

Frys in färska högrevsburgare eller quarter pounders så blir man garanterat mätt på en, och det smakar så mycket godare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Räksallad med japansk dressing

(94)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(26)

Färskpotatissallad med spenat och rucola

(1)

Pasta pesto med grillade grönsaker

(17)

Räkbowl

(2)

Bulgarisk linssoppa

(26)

Köttbullar i tomat med grekisk ost

(0)