Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.75 (8 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.75 (8 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)