För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (8 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Fyllda auberginer

(24)

Indiskt kryddris

(18)

Risnudelsallad med broccoli

(10)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (8 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Fyllda auberginer

(24)

Indiskt kryddris

(18)

Risnudelsallad med broccoli

(10)