Bönsallad med rucola och rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.77 (31 betyg)

Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 820 g blandade kokta bönor
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 70 g rucola
  • 125 g delade cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
  2. Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.

Servering

Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Bönsallad med grillad tomat

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Fantasticatomater med bönor i ugn

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(30)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 820 g blandade kokta bönor
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 70 g rucola
  • 125 g delade cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Bönsallad med rucola och rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.77 (31 betyg)

Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
  2. Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.

Servering

Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Bönsallad med grillad tomat

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Fantasticatomater med bönor i ugn

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(30)