Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Örtfrittata - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Örtfrittata - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies