För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med vinägrett

(176)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(16)

Lax- och spenatpaj

(99)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med vinägrett

(176)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(16)

Lax- och spenatpaj

(99)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)