Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g körsbärstomater
  • 400 g kokta, stora vita bönor
  • 80 g babyspenat, eller rucola
  • 0.5 dl grovhackad färsk basilika
  • Vinägrett:
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1.5 msk olivolja
  • 1.5 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Bönsallad med grillad tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.91 (11 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg tomaterna på grillen och låt dem bli lite mosiga, 5-10 minuter. Det går också bra att ställa dem i ugnen på 200° cirka 20 minuter. Dela dem eventuellt. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Rör ihop vinägretten. Blanda bönor, babyspenat eller rucola, basilika och vinägrett. Vänd ner tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)