Bjärekyckling korma med blomkålsris

Betyg (1-5):
2.5 (2 betyg)

Det här är superenkelt då kycklingen redan är kryddad. Till de indiska smakerna passar "vanligt" ris blandat med blomkålsris och gröna sojabönor. Allt smaksatt med ingefära och vitlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 920 g bjärekyckling korma
  • 2 gula lökar, strimlade
  • färsk koriander och limeklyftor
  • Blomkålsris
  • 3 dl jasminris
  • 150 g blomkålsris (riven blomkål)
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 125 g frysta gröna sojabönor
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs blomkålsriset med ingefära, vitlök och sojabönor i olja tills bönorna har tinat, salta.
  2. Tillsätt det kokta riset och rör om. Koka upp såsen från kycklingförpackningen och lägg ner kyckling och lök. Låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 5 min. Servera till riset och toppa ev med koriander.

Servering

Gott att pressa över lite lime vid servering!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Wokad, marinerad kycklinglårfilé med rödkålsnudlar

(26)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Garam masala kyckling

(31)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 920 g bjärekyckling korma
  • 2 gula lökar, strimlade
  • färsk koriander och limeklyftor
  • Blomkålsris
  • 3 dl jasminris
  • 150 g blomkålsris (riven blomkål)
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 125 g frysta gröna sojabönor
  • 1 msk olivolja

Bjärekyckling korma med blomkålsris

Betyg (1-5):
2.5 (2 betyg)

Det här är superenkelt då kycklingen redan är kryddad. Till de indiska smakerna passar "vanligt" ris blandat med blomkålsris och gröna sojabönor. Allt smaksatt med ingefära och vitlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs blomkålsriset med ingefära, vitlök och sojabönor i olja tills bönorna har tinat, salta.
  2. Tillsätt det kokta riset och rör om. Koka upp såsen från kycklingförpackningen och lägg ner kyckling och lök. Låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 5 min. Servera till riset och toppa ev med koriander.

Servering

Gott att pressa över lite lime vid servering!

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Wokad, marinerad kycklinglårfilé med rödkålsnudlar

(26)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Garam masala kyckling

(31)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies