Biff med coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Stekt biff med majskolv och vitkålssallad.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg palsternacka
  • 1 msk olivolja
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 2 morötter, riven
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk vinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar, grovmalen
  • 0.5 koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär palsternackan i jämnstora stavar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja. Rosta tills gyllene, ca 20 min.
  2. Blanda vitkål och morot med majonnäs och vinäger. Smaka av med salt.
  3. Hetta upp olja och stek majskolvarna tills de är gyllene. Salta, peppra och stek köttet i en riktigt het panna. Stek 2-3 min per sida. Servera biffen med rostad palsternacka, majskolv, coleslaw och klippt koriander.

Servering

Hotta upp rätten med sambal, både på köttet och i salladen.

Tips

Barnens favorit, majskolv med en klick smör.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britt Sandberg

2015-09-15

Det blev mycket gott, coleslawen blev omtyckt

Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(125)
Spara recept

Köttfärsgratäng med zucchini

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Plommonspäckad fläskkarré

Betyg
Betyg
(1)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 kg palsternacka
  • 1 msk olivolja
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 2 morötter, riven
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk vinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar, grovmalen
  • 0.5 koriander
  • 1 tsk salt

Biff med coleslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Stekt biff med majskolv och vitkålssallad.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär palsternackan i jämnstora stavar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja. Rosta tills gyllene, ca 20 min.
  2. Blanda vitkål och morot med majonnäs och vinäger. Smaka av med salt.
  3. Hetta upp olja och stek majskolvarna tills de är gyllene. Salta, peppra och stek köttet i en riktigt het panna. Stek 2-3 min per sida. Servera biffen med rostad palsternacka, majskolv, coleslaw och klippt koriander.

Servering

Hotta upp rätten med sambal, både på köttet och i salladen.

Tips

Barnens favorit, majskolv med en klick smör.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britt Sandberg

2015-09-15

Det blev mycket gott, coleslawen blev omtyckt

Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(125)
Spara recept

Köttfärsgratäng med zucchini

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Plommonspäckad fläskkarré

Betyg
Betyg
(1)