Biff med coleslaw

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Stekt biff med majskolv och vitkålssallad.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 kg palsternacka
  • 1 msk olivolja
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 2 morötter, riven
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk vinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar, grovmalen
  • 0.5 koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär palsternackan i jämnstora stavar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja. Rosta tills gyllene, ca 20 min.
  2. Blanda vitkål och morot med majonnäs och vinäger. Smaka av med salt.
  3. Hetta upp olja och stek majskolvarna tills de är gyllene. Salta, peppra och stek köttet i en riktigt het panna. Stek 2-3 min per sida. Servera biffen med rostad palsternacka, majskolv, coleslaw och klippt koriander.

Servering

Hotta upp rätten med sambal, både på köttet och i salladen.

Tips

Barnens favorit, majskolv med en klick smör.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britt Sandberg

2015-09-15

Det blev mycket gott, coleslawen blev omtyckt

Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Älggryta med svamp och paprika

(65)

Brunchplåt

(33)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg palsternacka
  • 1 msk olivolja
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 2 morötter, riven
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk vinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar, grovmalen
  • 0.5 koriander

Biff med coleslaw

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Stekt biff med majskolv och vitkålssallad.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär palsternackan i jämnstora stavar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja. Rosta tills gyllene, ca 20 min.
  2. Blanda vitkål och morot med majonnäs och vinäger. Smaka av med salt.
  3. Hetta upp olja och stek majskolvarna tills de är gyllene. Salta, peppra och stek köttet i en riktigt het panna. Stek 2-3 min per sida. Servera biffen med rostad palsternacka, majskolv, coleslaw och klippt koriander.

Servering

Hotta upp rätten med sambal, både på köttet och i salladen.

Tips

Barnens favorit, majskolv med en klick smör.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britt Sandberg

2015-09-15

Det blev mycket gott, coleslawen blev omtyckt

Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Älggryta med svamp och paprika

(65)

Brunchplåt

(33)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies