För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens fisk med pesto

Betyg (1-5):
3.32 (22 betyg)

I färdig pesto finns massor med smak , så några klickar gör middagsfixet enkelt.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kolja
  • 1 dl pesto
  • 400 g cocktailtomater
  • 3 dl vatten
  • 1 msk fiskfond
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • potatis, pasta eller ris

Gör så här

  1. Lägg koljan i en traktörpanna och strö över saltet.
  2. Täck fisken med pesto. Lägg ner cocktailtomaterna i pannan.
  3. Blanda vatten med fiskfond och häll ner i pannan. Peppra.
  4. Låt småputtra under lock på medelhög värme tills fisken är klar, ca 20 min.

Till servering

  1. Servera med pressad potatis, pasta eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxpudding - enkelt recept

(73)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(60)

Laxsida med couscoussallad

(17)

Tonfisksallad med vita bönor

(18)

Laxpaj med potatis

(17)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Kycklingburgare med caesardressing

(8)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g kolja
  • 1 dl pesto
  • 400 g cocktailtomater
  • 3 dl vatten
  • 1 msk fiskfond
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • potatis, pasta eller ris

Barnens fisk med pesto

Betyg (1-5):
3.32 (22 betyg)

I färdig pesto finns massor med smak , så några klickar gör middagsfixet enkelt.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg koljan i en traktörpanna och strö över saltet.
  2. Täck fisken med pesto. Lägg ner cocktailtomaterna i pannan.
  3. Blanda vatten med fiskfond och häll ner i pannan. Peppra.
  4. Låt småputtra under lock på medelhög värme tills fisken är klar, ca 20 min.

Till servering

  1. Servera med pressad potatis, pasta eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxpudding - enkelt recept

(73)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(60)

Laxsida med couscoussallad

(17)

Tonfisksallad med vita bönor

(18)

Laxpaj med potatis

(17)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Kycklingburgare med caesardressing

(8)