För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bananmuffins med choklad

Betyg (1-5):
3.43 (30 betyg)

Snabblagade muffins med mörk choklad och bananer. så gott till en varm choklad.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 75 g smör
  • 2.5 dl rörsocker
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 2 ägg
  • 2 mogna bananer
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 100 g mörk choklad, hackad
  • 2 tsk bakpulver

Gör så här

  1. Smält smöret och låt svalna något. Blanda smöret med socker, vatten och salt. Separera äggen och blanda ner gulorna i smeten. Mosa bananerna och blanda ner. Blanda mjöl, choklad och bakpulver och vänd ner.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner i smeten. Fördela i muffinsformar och grädda mitt i ugnen 15–20 min, känn efter med provsticka om de är klara.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Camilla

2020-03-09

Så goda och lätta att göra. Tummen upp hos hela familjen!

Britt

2020-01-06

Var verkligen jättegoda o lätta att baka!

Liknande recept

Hallonsemifreddo

(30)

Vit chokladtryffel

(39)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Apelsin- och mandelkaka med topping

(3)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Smoothie med mango

(8)

Vegansk glass

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 75 g smör
  • 2.5 dl rörsocker
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 2 ägg
  • 2 mogna bananer
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 100 g mörk choklad, hackad
  • 2 tsk bakpulver

Bananmuffins med choklad

Betyg (1-5):
3.43 (30 betyg)

Snabblagade muffins med mörk choklad och bananer. så gott till en varm choklad.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret och låt svalna något. Blanda smöret med socker, vatten och salt. Separera äggen och blanda ner gulorna i smeten. Mosa bananerna och blanda ner. Blanda mjöl, choklad och bakpulver och vänd ner.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner i smeten. Fördela i muffinsformar och grädda mitt i ugnen 15–20 min, känn efter med provsticka om de är klara.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Camilla

2020-03-09

Så goda och lätta att göra. Tummen upp hos hela familjen!

Britt

2020-01-06

Var verkligen jättegoda o lätta att baka!

Liknande recept

Hallonsemifreddo

(30)

Vit chokladtryffel

(39)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Apelsin- och mandelkaka med topping

(3)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Smoothie med mango

(8)

Vegansk glass

(3)