För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar
  • salt

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Minipiroger med lax

(1)

Laxtaco

(9)

Gormetrulle

(23)

Vegetarisk tacos med cashewfärs

(7)

Krämig wasabisill

(8)

Taco med röda linser

(13)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(12)

Paj på pålägg

(40)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar
  • salt

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Minipiroger med lax

(1)

Laxtaco

(9)

Gormetrulle

(23)

Vegetarisk tacos med cashewfärs

(7)

Krämig wasabisill

(8)

Taco med röda linser

(13)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(12)

Paj på pålägg

(40)