Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Älgköttbullar

(12)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Älgköttbullar

(12)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies