Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar
  • salt

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Minipiroger med lax

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg
Betyg
(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 bakpotatisar
  • 270 g naturell tofu
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 syrligt äpple, fintärnat
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 0.5 dl dill, hackad
  • 3 dl kvarg
  • 0.5 burk tångkaviar
  • salt

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Smarrig skagenröra med tofu i bakad potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga bakpotatisarna 10-15 min i mikron på full effekt, tills de är mjuka.
  2. Grovriv tofun och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt vatten till önskad konsistens, ca 0,5-1 dl. (kvargen kan ibland vara väldigt fast.) Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ett kryss i potatisen och kläm ihop så den öppnar sig. Fyll med röran.

Tips

Servera gärna på toast!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Minipiroger med lax

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg
Betyg
(8)