Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.71 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sweet corn kachumbari

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Coleslaw med rödkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Marinerade kronärtskockshjärtan

Betyg
Betyg
(21)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.71 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sweet corn kachumbari

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Coleslaw med rödkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Marinerade kronärtskockshjärtan

Betyg
Betyg
(21)