För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Grönkålssallad med julsmak

(238)

Kycklingvingar med mangosalsa

(3)

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

(7)

Smoothie bowl

(4)

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

(17)

Sweet corn kachumbari

(6)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Grönkålssallad med julsmak

(238)

Kycklingvingar med mangosalsa

(3)

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

(7)

Smoothie bowl

(4)

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

(17)

Sweet corn kachumbari

(6)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)