Avokado- och fetaoströra

Betyg (1-5):
4.6 (5 betyg)

Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 avokado
  • 150 g fetaost
  • 1 kruka basilika
  • 0.5 citron
  • 2 dl yoghurt 10%
  • nymalen svartpeppar, salt

Gör så här

  1. Mixa avokado, fetaost, basilika (även stjälkarna) och citronsaft med hälften av yoghurten till en slät röra. Rör ner resten av yoghurten och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig wasabisill

(6)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(6)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Keselladipp

(0)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Färskostbollar med citron och dill

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 avokado
  • 150 g fetaost
  • 1 kruka basilika
  • 0.5 citron
  • 2 dl yoghurt 10%
  • nymalen svartpeppar, salt

Avokado- och fetaoströra

Betyg (1-5):
4.6 (5 betyg)

Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa avokado, fetaost, basilika (även stjälkarna) och citronsaft med hälften av yoghurten till en slät röra. Rör ner resten av yoghurten och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig wasabisill

(6)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(6)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Keselladipp

(0)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Färskostbollar med citron och dill

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies