Asiatiska kycklingpannkakor

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Glutenfria pannkakor fyllda med en smakrik kycklingröra. Pressa över lite lime vid servering.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 2 dl rismjöl
  • 5 dl risdryck
  • 4 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • neutral olja, till stekning
  • krispsallad, till servering
  • 1 lime, till servering
  • Fyllning:
  • 0.5 grillad kyckling
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 100 g färska böngroddar
  • 1 kruka koriander, grovhackad (stjälk och blad)

Gör så här

  1. Vispa ihop rismjöl med hälften av risdrycken. Tillsätt äggen, resten av risdrycken och salt. Vispa till en jämn smet och låt smeten stå ca 10 min innan gräddning.
  2. Plocka kycklingköttet från benen och blanda med resten av ingredienserna till fyllningen.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och grädda pannkakorna till fin färg.
  4. Servera pannkakorna med salladsblad och fyllningen. Klyfta limen och pressa över.

Servering

Servera gärna med sesammajonnäs eller sweet chilisås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillspett med kyckling och kryddig korv

(18)

Crispy chicken med bbq-sås

(3)

Barnens kycklingpizza

(10)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Jerk chicken

(13)

Friterade kycklingben

(23)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(6)

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(3)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 dl rismjöl
  • 5 dl risdryck
  • 4 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • neutral olja, till stekning
  • krispsallad, till servering
  • 1 lime, till servering
  • Fyllning:
  • 0.5 grillad kyckling
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 100 g färska böngroddar
  • 1 kruka koriander, grovhackad (stjälk och blad)

Asiatiska kycklingpannkakor

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Glutenfria pannkakor fyllda med en smakrik kycklingröra. Pressa över lite lime vid servering.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop rismjöl med hälften av risdrycken. Tillsätt äggen, resten av risdrycken och salt. Vispa till en jämn smet och låt smeten stå ca 10 min innan gräddning.
  2. Plocka kycklingköttet från benen och blanda med resten av ingredienserna till fyllningen.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och grädda pannkakorna till fin färg.
  4. Servera pannkakorna med salladsblad och fyllningen. Klyfta limen och pressa över.

Servering

Servera gärna med sesammajonnäs eller sweet chilisås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillspett med kyckling och kryddig korv

(18)

Crispy chicken med bbq-sås

(3)

Barnens kycklingpizza

(10)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Jerk chicken

(13)

Friterade kycklingben

(23)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(6)

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies