
Asiatisk skaldjursröra på endivesallad
Betyg (1-5):
En vacker och god förrätt eller rätt för buffébordet med smak från Asien.
Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 240 g skalade räkor
- 140 g avrunna kräftstjärtar
- 1 dl finhackad purjolök (cirka 10 cm)
- 1 urkärnad, hackad chili (för starkare smak, spara hälften av kärnorna)
- 1 skalat, fint tärnat grönt äpple
- 10 endive blad
- Sås:
- 1 dl majonnäs
- 1.5 dl yoghurt (10%)
- 1 dl koriander (spara några blad till garnering)
- 1 delad vitlöksklyfta
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Lägg räkor, kräftstjärtar, purjolök, chili och äpple i en bunke.
Sås
- Mixa ingredienserna till såsen och blanda med skaldjursröran.
- Lägg endivebladen på ett fat, klicka på skaldjursröran och garnera med hackade korianderblad.
Liknande recept
Asiatisk skaldjursröra på endivesallad
Betyg (1-5):
En vacker och god förrätt eller rätt för buffébordet med smak från Asien.
Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg räkor, kräftstjärtar, purjolök, chili och äpple i en bunke.
Sås
- Mixa ingredienserna till såsen och blanda med skaldjursröran.
- Lägg endivebladen på ett fat, klicka på skaldjursröran och garnera med hackade korianderblad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2014-02-01
Väldigt gott, vi åt den med köttfärs.
2013-10-04
Kul förrätt, var uppskattad
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Hugo
2014-02-01
Väldigt gott, vi åt den med köttfärs.
Sara Larson
2013-10-04
Kul förrätt, var uppskattad