Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

En vacker och god förrätt eller rätt för buffébordet med smak från Asien.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 240 g skalade räkor
  • 140 g avrunna kräftstjärtar
  • 1 dl finhackad purjolök (cirka 10 cm)
  • 1 urkärnad, hackad chili (för starkare smak, spara hälften av kärnorna)
  • 1 skalat, fint tärnat grönt äpple
  • 10 endive blad
  • Sås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1.5 dl yoghurt (10%)
  • 1 dl koriander (spara några blad till garnering)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg räkor, kräftstjärtar, purjolök, chili och äpple i en bunke.

Sås

  1. Mixa ingredienserna till såsen och blanda med skaldjursröran.
  2. Lägg endivebladen på ett fat, klicka på skaldjursröran och garnera med hackade korianderblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hugo

2014-02-01

Väldigt gott, vi åt den med köttfärs.

Sara Larson

2013-10-04

Kul förrätt, var uppskattad

Liknande recept

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Kräftstjärtar i smörig sås

(2)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Varm musselmacka

(2)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 240 g skalade räkor
  • 140 g avrunna kräftstjärtar
  • 1 dl finhackad purjolök (cirka 10 cm)
  • 1 urkärnad, hackad chili (för starkare smak, spara hälften av kärnorna)
  • 1 skalat, fint tärnat grönt äpple
  • 10 endive blad
  • Sås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1.5 dl yoghurt (10%)
  • 1 dl koriander (spara några blad till garnering)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

En vacker och god förrätt eller rätt för buffébordet med smak från Asien.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg räkor, kräftstjärtar, purjolök, chili och äpple i en bunke.

Sås

  1. Mixa ingredienserna till såsen och blanda med skaldjursröran.
  2. Lägg endivebladen på ett fat, klicka på skaldjursröran och garnera med hackade korianderblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hugo

2014-02-01

Väldigt gott, vi åt den med köttfärs.

Sara Larson

2013-10-04

Kul förrätt, var uppskattad

Liknande recept

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Kräftstjärtar i smörig sås

(2)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Varm musselmacka

(2)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies