Asiatisk råkostsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (10 betyg)

Den färska asiatiska wokmixen kan också serveras som sallad. Här är den smaksatt med lime, sesam och honung.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 2 tsk neutral olja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk vatten
  • 1 msk flytande honung
  • 200 g färsk Asian Wok Mix (vitkål, morot, böngroddar, purjolök, paprika)
  • 2 msk sesamfrön, torrostade
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda limeskal, limesaft, olja, sesamolja, vatten, honung och salt till en vinägrett. Vänd runt vitkålsblandningen med torrostade sesamfrön och vinägretten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Celine

2019-07-15

Den var god, men behöver lite mer sälta och lite mer smak av lime enligt mitt tycke.

Liknande recept

Spara recept

Blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvre chaud

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklingvingar med mangosalsa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Coleslaw med rödkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Marinerade kronärtskockshjärtan

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

Betyg
Betyg
(17)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 2 tsk neutral olja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk vatten
  • 1 msk flytande honung
  • 200 g färsk Asian Wok Mix (vitkål, morot, böngroddar, purjolök, paprika)
  • 2 msk sesamfrön, torrostade
  • 1 tsk salt

Asiatisk råkostsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (10 betyg)

Den färska asiatiska wokmixen kan också serveras som sallad. Här är den smaksatt med lime, sesam och honung.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda limeskal, limesaft, olja, sesamolja, vatten, honung och salt till en vinägrett. Vänd runt vitkålsblandningen med torrostade sesamfrön och vinägretten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Celine

2019-07-15

Den var god, men behöver lite mer sälta och lite mer smak av lime enligt mitt tycke.

Liknande recept

Spara recept

Blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvre chaud

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklingvingar med mangosalsa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Coleslaw med rödkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Marinerade kronärtskockshjärtan

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Ljummen rödkålssallad med fikon och nötter

Betyg
Betyg
(17)