Årets tomatskörd i sallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tomater i alla möjliga former och färger är så gott till mild couscous och krispig gurka. Recept av Lena Söderström.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 18 st
  • 3 dl couscous eller bulgur
  • 3 kvisttomater
  • 250 g körsbärstomater
  • 0.5 broccoli
  • 3 västeråsgurkor eller 0,5 gurka
  • 1 färsk lök, tunt skivad
  • 0.5 dl dill, grovhackad
  • 0.5 dl färsk koriander, grovhackad
  • 1 dl färsk persilja, grovhackad
  • 1 dl färsk oregano, grovhackad
  • Dressing
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • bröd grillat eller kycklingröra ifrån Georgien (recept hittar du här på Coop.se
  • Till servering
  • urkärnade gröna oliver

Gör så här

  1. Tillaga couscous eller bulgur enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop ingredienserna till dressingen.
  2. Skiva de stora tomaterna och dela de små. Skär broccoli och gurka i små bitar och strimla löken. När couscousen svalnat något, vänd ihop med alla grönsaker, dressing och örter. Servera med kycklingröran, oliver och bröd eller till något grillat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Enchilada med bbq-kyckling

(1)

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Fisktaco med mangosalsa

(24)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)
18 st
  • Ingredienser 18 st
  • 3 dl couscous eller bulgur
  • 3 kvisttomater
  • 250 g körsbärstomater
  • 0.5 broccoli
  • 3 västeråsgurkor eller 0,5 gurka
  • 1 färsk lök, tunt skivad
  • 0.5 dl dill, grovhackad
  • 0.5 dl färsk koriander, grovhackad
  • 1 dl färsk persilja, grovhackad
  • 1 dl färsk oregano, grovhackad
  • Dressing
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • bröd grillat eller kycklingröra ifrån Georgien (recept hittar du här på Coop.se
  • Till servering
  • urkärnade gröna oliver

Årets tomatskörd i sallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tomater i alla möjliga former och färger är så gott till mild couscous och krispig gurka. Recept av Lena Söderström.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga couscous eller bulgur enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop ingredienserna till dressingen.
  2. Skiva de stora tomaterna och dela de små. Skär broccoli och gurka i små bitar och strimla löken. När couscousen svalnat något, vänd ihop med alla grönsaker, dressing och örter. Servera med kycklingröran, oliver och bröd eller till något grillat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Enchilada med bbq-kyckling

(1)

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Fisktaco med mangosalsa

(24)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies