
Apelsinsallad med pistagenötter
Betyg (1-5):
Vinterns godaste efterrätt medsmak av honung kardemumma och pistage och extra allt i vitaminväg.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 6 skalade och fileade apelsiner
- 1 granatäpple
- 1 tsk mortlade kardemummafrön
- 1 dl grovhackade osaltade pistagenötter
- 2 msk flytande honung
- ev myntablad
Gör så här
- Dela granatäpplet i fyra delar och plocka ur kärnorna. Lägg apelsinklyftorna på ett fat.
- Fördela granatäppelkärnor, kardemumma och nötter över apelsinerna. Ringla över honung och garnera eventuellt med myntablad.
Liknande recept
Apelsinsallad med pistagenötter
Betyg (1-5):
Vinterns godaste efterrätt medsmak av honung kardemumma och pistage och extra allt i vitaminväg.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela granatäpplet i fyra delar och plocka ur kärnorna. Lägg apelsinklyftorna på ett fat.
- Fördela granatäppelkärnor, kardemumma och nötter över apelsinerna. Ringla över honung och garnera eventuellt med myntablad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!