Apelsinsallad med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1.75 (4 betyg)

Vacker välkomponerad sallad, ett utmärkt tillbehör till middagen.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 apelsiner, skalade, i bitar
  • 1 skivad röd lök
  • 12 gröna oliver
  • 0.5 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färska myntablad eller motsvarande mängd torkad
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Varva apelsiner, lök och oliver. Strö över lite salt, peppar och mynta. Ringla över olja.

Servering

Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk.

Tips

Om du inte hittar fäsrk mynta går det bra att ersätta med torkad. Då tar du ungefär en fjärdedel av den färska mängden.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Melonsallad med halloumi

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citronmarinerad matjes

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppel- och basilikacaipirinha

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 apelsiner, skalade, i bitar
  • 1 skivad röd lök
  • 12 gröna oliver
  • 0.5 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färska myntablad eller motsvarande mängd torkad
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt

Apelsinsallad med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1.75 (4 betyg)

Vacker välkomponerad sallad, ett utmärkt tillbehör till middagen.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva apelsiner, lök och oliver. Strö över lite salt, peppar och mynta. Ringla över olja.

Servering

Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk.

Tips

Om du inte hittar fäsrk mynta går det bra att ersätta med torkad. Då tar du ungefär en fjärdedel av den färska mängden.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Melonsallad med halloumi

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citronmarinerad matjes

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppel- och basilikacaipirinha

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)