
Apelsinsallad med oliver
Betyg (1-5):
Vacker välkomponerad sallad, ett utmärkt tillbehör till middagen.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 apelsiner, skalade, i bitar
- 1 skivad röd lök
- 12 gröna oliver
- 0.5 krm grovmald svartpeppar
- 2 msk färska myntablad eller motsvarande mängd torkad
- 2 msk olivolja
- 1 krm salt
Gör så här
- Varva apelsiner, lök och oliver. Strö över lite salt, peppar och mynta. Ringla över olja.
Servering
Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk.
Tips

Om du inte hittar fäsrk mynta går det bra att ersätta med torkad. Då tar du ungefär en fjärdedel av den färska mängden.
Liknande recept
Apelsinsallad med oliver
Betyg (1-5):
Vacker välkomponerad sallad, ett utmärkt tillbehör till middagen.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Varva apelsiner, lök och oliver. Strö över lite salt, peppar och mynta. Ringla över olja.
Servering
Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk.
Tips

Om du inte hittar fäsrk mynta går det bra att ersätta med torkad. Då tar du ungefär en fjärdedel av den färska mängden.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!