Ansjovisröra med brynt smör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som förrätt, innan glöggminglet eller varför inte som inledning på julbordet.

Tillagningstid: 40 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 4 medelstora potatisar
  • 120 g smör
  • 6 hårdkokta ägg
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna.
  2. Smält smör i en kastrull tills det skummar och är gyllene i färgen.
  3. Tärna potatis och ägg. Lägg i en bunke. Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Blanda ner lök och gräslök. Häll på det brynta smöret och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera i små glas, med knäcke till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Skagenröra

(29)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 medelstora potatisar
  • 120 g smör
  • 6 hårdkokta ägg
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 0.5 tsk svartpeppar

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som förrätt, innan glöggminglet eller varför inte som inledning på julbordet.

Tillagningstid: 40 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna.
  2. Smält smör i en kastrull tills det skummar och är gyllene i färgen.
  3. Tärna potatis och ägg. Lägg i en bunke. Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Blanda ner lök och gräslök. Häll på det brynta smöret och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera i små glas, med knäcke till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Skagenröra

(29)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies