För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som förrätt, innan glöggminglet eller varför inte som inledning på julbordet.

Tillagningstid: 40 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 medelstora potatisar
  • 120 g smör
  • 6 hårdkokta ägg
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna.
  2. Smält smör i en kastrull tills det skummar och är gyllene i färgen.
  3. Tärna potatis och ägg. Lägg i en bunke. Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Blanda ner lök och gräslök. Häll på det brynta smöret och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera i små glas, med knäcke till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brötchen med lax och färskost

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Marinmarinerad lax

(6)

Stompad jansson

(6)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Gravad lax med rosépeppar

(6)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 medelstora potatisar
  • 120 g smör
  • 6 hårdkokta ägg
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som förrätt, innan glöggminglet eller varför inte som inledning på julbordet.

Tillagningstid: 40 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna.
  2. Smält smör i en kastrull tills det skummar och är gyllene i färgen.
  3. Tärna potatis och ägg. Lägg i en bunke. Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Blanda ner lök och gräslök. Häll på det brynta smöret och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera i små glas, med knäcke till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brötchen med lax och färskost

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Marinmarinerad lax

(6)

Stompad jansson

(6)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Gravad lax med rosépeppar

(6)