Änglamarks frukostbärpaj med kardemummayoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

En lyxig och fräsch frukostpaj med somriga smaker.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 225 g frysta hallon
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 225 g frysta blåbär
  • 3 dl änglamarks granola hallon, jordgubb och pumpakärnor
  • 3 msk flytande honung
  • Till servering
  • 4 dl naturell yoghurt eller vaniljyoghurt (3 %)
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor

Gör så här

  1. Fördela bären i 4 portionsformar som tål ugnsvärme. Pudra över potatismjöl och vänd lätt runt med bären. Toppa med granola och ringla över honung.
  2. Tillaga högre upp i ugnen tills bären är varma och granolan fått fin färg, 10-15 min. Blanda yoghurt med kardemumma och servera till bärpajen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blåbärsbowl med hirs

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Energidrink med avokado

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Scones i muffinsform

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 225 g frysta hallon
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 225 g frysta blåbär
  • 3 dl änglamarks granola hallon, jordgubb och pumpakärnor
  • 3 msk flytande honung
  • Till servering
  • 4 dl naturell yoghurt eller vaniljyoghurt (3 %)
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor

Änglamarks frukostbärpaj med kardemummayoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

En lyxig och fräsch frukostpaj med somriga smaker.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela bären i 4 portionsformar som tål ugnsvärme. Pudra över potatismjöl och vänd lätt runt med bären. Toppa med granola och ringla över honung.
  2. Tillaga högre upp i ugnen tills bären är varma och granolan fått fin färg, 10-15 min. Blanda yoghurt med kardemumma och servera till bärpajen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blåbärsbowl med hirs

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Energidrink med avokado

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Scones i muffinsform

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)