För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Änglamarks frukostbärpaj med kardemummayoghurt

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En lyxig och fräsch frukostpaj med somriga smaker.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 225 g frysta hallon
  • 225 g frysta blåbär
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 3 dl änglamarks granola hallon, jordgubb och pumpakärnor
  • 3 msk flytande honung
  • Till servering
  • 4 dl naturell yoghurt eller vaniljyoghurt (3 %)
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor

Gör så här

  1. Fördela bären i 4 portionsformar som tål ugnsvärme. Pudra över potatismjöl och vänd lätt runt med bären. Toppa med granola och ringla över honung.
  2. Tillaga högre upp i ugnen tills bären är varma och granolan fått fin färg, 10-15 min. Blanda yoghurt med kardemumma och servera till bärpajen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingonmarmelad

(2)

Amerikanska pannkakor med honung- och bärsås

(19)

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

(5)

Grundrecept marmelad

(8)

Äppel- och lingonkompott

(2)

Blåbärsbowl med hirs

(6)

Smoothietallrik

(6)

Blåbärssmoothie

(32)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 225 g frysta hallon
  • 225 g frysta blåbär
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 3 dl änglamarks granola hallon, jordgubb och pumpakärnor
  • 3 msk flytande honung
  • Till servering
  • 4 dl naturell yoghurt eller vaniljyoghurt (3 %)
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor

Änglamarks frukostbärpaj med kardemummayoghurt

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En lyxig och fräsch frukostpaj med somriga smaker.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela bären i 4 portionsformar som tål ugnsvärme. Pudra över potatismjöl och vänd lätt runt med bären. Toppa med granola och ringla över honung.
  2. Tillaga högre upp i ugnen tills bären är varma och granolan fått fin färg, 10-15 min. Blanda yoghurt med kardemumma och servera till bärpajen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingonmarmelad

(2)

Amerikanska pannkakor med honung- och bärsås

(19)

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

(5)

Grundrecept marmelad

(8)

Äppel- och lingonkompott

(2)

Blåbärsbowl med hirs

(6)

Smoothietallrik

(6)

Blåbärssmoothie

(32)