Ananas med citron och vanilj

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (7 betyg)

Ananas smaksasatt med citron och vanilj är en fräsch, god och lättlagad efterrätt.

Tillagningstid: 15 min + tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 vaniljstång
  • 1 dl pressad citron
  • 0.5 dl råsocker
  • 2 kanelstänger
  • 1 ananas
  • 2 msk hackad färsk mynta

Gör så här

  1. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Blanda vaniljfrön, pressad citron, socker och kanelstänger i en skål. Skala ananasen, skär bort roten och skär fruktköttet i skivor eller bitar.
  2. Lägg frukten i skålen och blanda med lagen. Låt dra minst 30 minuter. Garnera med mynta och om du vill, vaniljstänger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Spettad fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 vaniljstång
  • 1 dl pressad citron
  • 0.5 dl råsocker
  • 2 kanelstänger
  • 1 ananas
  • 2 msk hackad färsk mynta

Ananas med citron och vanilj

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (7 betyg)

Ananas smaksasatt med citron och vanilj är en fräsch, god och lättlagad efterrätt.

Tillagningstid: 15 min + tid att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Blanda vaniljfrön, pressad citron, socker och kanelstänger i en skål. Skala ananasen, skär bort roten och skär fruktköttet i skivor eller bitar.
  2. Lägg frukten i skålen och blanda med lagen. Låt dra minst 30 minuter. Garnera med mynta och om du vill, vaniljstänger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Spettad fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)