Alkoholfri glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Alkoholfri glögg med smak av ingefära, pomerans, kanel och kardemumma. Perfekt att servera när det vankas glöggmingel och adventsmys.

Tillagningstid: 10 min + 8 tim
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 750 ml alkoholfritt rött vin
  • 15 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 3 bitar pomerans
  • 2 kanelstänger
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 10 nejlikor
  • 1 dl strösocker
  • russin och mandlar, till servering

Gör så här

  1. Häll vinet i en kastrull och lägg i ingefära, pomerans, kryddor och socker.
  2. Koka upp, ta kastrullen från värmen och låt stå och dra minst 8 timmar, gärna över natten.
  3. Servera glöggen varm med russin och mandlar.

Tips

Har du en urskrapad vaniljstång över, låt den koka med i glöggen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Krassesoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sultanens couscous

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citrondressing

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Svärmors pepparkakor galore

Betyg
Betyg
(10)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 750 ml alkoholfritt rött vin
  • 15 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 3 bitar pomerans
  • 2 kanelstänger
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 10 nejlikor
  • 1 dl strösocker
  • russin och mandlar, till servering

Alkoholfri glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Alkoholfri glögg med smak av ingefära, pomerans, kanel och kardemumma. Perfekt att servera när det vankas glöggmingel och adventsmys.

Tillagningstid: 10 min + 8 tim
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vinet i en kastrull och lägg i ingefära, pomerans, kryddor och socker.
  2. Koka upp, ta kastrullen från värmen och låt stå och dra minst 8 timmar, gärna över natten.
  3. Servera glöggen varm med russin och mandlar.

Tips

Har du en urskrapad vaniljstång över, låt den koka med i glöggen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Krassesoppa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sultanens couscous

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Citrondressing

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Svärmors pepparkakor galore

Betyg
Betyg
(10)