Äggsallad med rökt lax, pepparrot och dill i strut

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som tillbehör eller mellanmål.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:100º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 285 g runda mjuka tunnbröd
  • 4 ägg
  • 100 g kallrökt lax i små kuber
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.5 färskpressad citron
  • 1 krm vitpeppar (efter smak)

Gör så här

  1. Snitta tunnbröden från mitten och ut. Forma strutar, fäst dem med tandpetare och torka i ugnen, ca 10 minuter.
  2. Lägg äggen i kokande vatten och koka i 8 minuter. Spola äggen i kallt vatten, skala och grovhacka.
  3. Blanda i lax och pepparrot till önskad smak. Tillsätt rikligt med hackad dill. Smaksätt med citronjuice, salt och vitpeppar.
  4. Fyll strutarna med äggsallad precis före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smörgås med avokadofärskost, skinka och groddar - Coop

(9)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(22)

Brydlings enchiladas - Coop

(11)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Sesambräck - Coop

(9)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra - Coop

(1)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Enchilada med bbq-kyckling - Coop

(1)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 285 g runda mjuka tunnbröd
  • 4 ägg
  • 100 g kallrökt lax i små kuber
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.5 färskpressad citron
  • 1 krm vitpeppar (efter smak)

Äggsallad med rökt lax, pepparrot och dill i strut

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som tillbehör eller mellanmål.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:100º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Snitta tunnbröden från mitten och ut. Forma strutar, fäst dem med tandpetare och torka i ugnen, ca 10 minuter.
  2. Lägg äggen i kokande vatten och koka i 8 minuter. Spola äggen i kallt vatten, skala och grovhacka.
  3. Blanda i lax och pepparrot till önskad smak. Tillsätt rikligt med hackad dill. Smaksätt med citronjuice, salt och vitpeppar.
  4. Fyll strutarna med äggsallad precis före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smörgås med avokadofärskost, skinka och groddar - Coop

(9)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(22)

Brydlings enchiladas - Coop

(11)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Sesambräck - Coop

(9)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra - Coop

(1)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Enchilada med bbq-kyckling - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies