Äggsallad med rökt lax, pepparrot och dill i strut

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som tillbehör eller mellanmål.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:100º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 285 g runda mjuka tunnbröd
  • 4 ägg
  • 100 g kallrökt lax i små kuber
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.5 färskpressad citron
  • 1 krm vitpeppar (efter smak)

Gör så här

  1. Snitta tunnbröden från mitten och ut. Forma strutar, fäst dem med tandpetare och torka i ugnen, ca 10 minuter.
  2. Lägg äggen i kokande vatten och koka i 8 minuter. Spola äggen i kallt vatten, skala och grovhacka.
  3. Blanda i lax och pepparrot till önskad smak. Tillsätt rikligt med hackad dill. Smaksätt med citronjuice, salt och vitpeppar.
  4. Fyll strutarna med äggsallad precis före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Minipiroger med lax

(1)

Laxsnittar med forellrom

(15)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Minipizza med sardeller

(10)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 285 g runda mjuka tunnbröd
  • 4 ägg
  • 100 g kallrökt lax i små kuber
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.5 färskpressad citron
  • 1 krm vitpeppar (efter smak)

Äggsallad med rökt lax, pepparrot och dill i strut

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gott som tillbehör eller mellanmål.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:100º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Snitta tunnbröden från mitten och ut. Forma strutar, fäst dem med tandpetare och torka i ugnen, ca 10 minuter.
  2. Lägg äggen i kokande vatten och koka i 8 minuter. Spola äggen i kallt vatten, skala och grovhacka.
  3. Blanda i lax och pepparrot till önskad smak. Tillsätt rikligt med hackad dill. Smaksätt med citronjuice, salt och vitpeppar.
  4. Fyll strutarna med äggsallad precis före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Minipiroger med lax

(1)

Laxsnittar med forellrom

(15)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Minipizza med sardeller

(10)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies