
Ägghalvor med rom
Betyg (1-5):
Enkla ägghalvor utmärkta på buffén. Låt ägg toppade med rom och gräddfil vila på en bädd av vattenkrasse. Vackert, färgglatt och gott!
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 ägg
- 70 g vattenkrasse
- 100 g groddar
- 3 msk gräddfil
- 2 msk rom
Gör så här
- Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 7-8 minuter. Lägg upp vattenkrassen och groddarna som ett fågelbo, och placera ägghalvorna där i. Toppa med gräddfil och rom.
Liknande recept
Ägghalvor med rom
Betyg (1-5):
Enkla ägghalvor utmärkta på buffén. Låt ägg toppade med rom och gräddfil vila på en bädd av vattenkrasse. Vackert, färgglatt och gott!
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 7-8 minuter. Lägg upp vattenkrassen och groddarna som ett fågelbo, och placera ägghalvorna där i. Toppa med gräddfil och rom.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!