För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Recept av Eleonora Von Essen och Becca Sulocki och foto: Björn Tesch

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 1 kavringsskiva
  • 2 msk smör
  • 0.5 rött äpple
  • 0.5 dl valnötskärnor
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 tsk sötstark senap

Gör så här

  1. Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 min. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Dela äggen i halvor.
  2. Skär bort kanterna på kavringen och smula den. Stek smulorna frasiga i smör. Tärna äpplet riktigt smått. Grovhacka valnötterna.
  3. Blanda med crème fraiche och senap, smaka av med salt och peppar. Skeda upp röran på äggen och toppa med kavringsmul.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bettans sillsallad

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(4)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Äggröra med parmachips

(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 ägg
  • 1 kavringsskiva
  • 2 msk smör
  • 0.5 rött äpple
  • 0.5 dl valnötskärnor
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 tsk sötstark senap

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Recept av Eleonora Von Essen och Becca Sulocki och foto: Björn Tesch

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 min. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Dela äggen i halvor.
  2. Skär bort kanterna på kavringen och smula den. Stek smulorna frasiga i smör. Tärna äpplet riktigt smått. Grovhacka valnötterna.
  3. Blanda med crème fraiche och senap, smaka av med salt och peppar. Skeda upp röran på äggen och toppa med kavringsmul.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bettans sillsallad

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(4)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Äggröra med parmachips

(4)