För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(1)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(1)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)