Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (43 betyg)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (43 betyg)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)