Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Supergod röra med kokt ägg, Västerbottensost, kapris och majonnäs. Så gott att servera på knäckebröd.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g smör
  • 2 kokta ägg, (gärna med krämig gula), hackade
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • 0.5 dl kapris
  • 0.75 dl majonnäs
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök + till garnering
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Smält smöret och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt och doftar nötigt.
  2. Lägg äggen i en kastrull med vatten och koka upp. Låt koka 6 min och skölj sedan av i kallt vatten. Skala direkt och hacka grovt.
  3. Blanda ägg, ost, kapris, majonnäs och gräslök. Blanda ner smöret. Bryt brödet i mindre bitar och klicka på röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Petit-chouer

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 25 g smör
  • 2 kokta ägg, (gärna med krämig gula), hackade
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • 0.5 dl kapris
  • 0.75 dl majonnäs
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök + till garnering
  • knäckebröd

Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Supergod röra med kokt ägg, Västerbottensost, kapris och majonnäs. Så gott att servera på knäckebröd.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt och doftar nötigt.
  2. Lägg äggen i en kastrull med vatten och koka upp. Låt koka 6 min och skölj sedan av i kallt vatten. Skala direkt och hacka grovt.
  3. Blanda ägg, ost, kapris, majonnäs och gräslök. Blanda ner smöret. Bryt brödet i mindre bitar och klicka på röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Petit-chouer

Betyg
Betyg
(4)