Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg (1-5):
2.81 (21 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + 2 tim i kylskåp
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 200 g torkade kärnfria dadlar
  • 150 g valnötter
  • 300 g ädelost, gärna Saint Agur
  • 500 g färskost
  • Lingonkokta päron:
  • 200 g päron
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl lingon
  • 2 msk vatten
  • 2 msk färsk ingefära

Gör så här

  1. Mixa dadlar och nötter fint i en matberedare. Tryck ut blandningen på botten av en springform, ca 24 cm i diameter. Mixa ädelost och färskost slätt i en matberedare. Bred ut blandningen i formen. Låt stelna i kylskåp minst 2 tim.

Lingonkokta päron

  1. Skala och skär päronen i tunna klyftor. Lägg dem i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna. Koka ca 5 min och låt kallna helt i kylskåp.
  2. Lossa kakan från formen och fördela päronen ovanpå. Garnera ev med hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(1)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 200 g torkade kärnfria dadlar
  • 150 g valnötter
  • 300 g ädelost, gärna Saint Agur
  • 500 g färskost
  • Lingonkokta päron:
  • 200 g päron
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl lingon
  • 2 msk vatten
  • 2 msk färsk ingefära

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg (1-5):
2.81 (21 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + 2 tim i kylskåp
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa dadlar och nötter fint i en matberedare. Tryck ut blandningen på botten av en springform, ca 24 cm i diameter. Mixa ädelost och färskost slätt i en matberedare. Bred ut blandningen i formen. Låt stelna i kylskåp minst 2 tim.

Lingonkokta päron

  1. Skala och skär päronen i tunna klyftor. Lägg dem i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna. Koka ca 5 min och låt kallna helt i kylskåp.
  2. Lossa kakan från formen och fördela päronen ovanpå. Garnera ev med hackade valnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(1)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies