För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mer Smak 3 - 2020

I det här numret bjuder Mer Smak på en lyxig påsktårta som ni enkelt kan göra hemmavid inför påskmiddagen. En rosa dröm med vårkänsla!

Inspireras av tre thailändska recept, kryddig massamancurry, färska vårrullar och en färgstark nudel biffsallad. Smaker av sötma, syrlighet, hetta och sälta i en härlig mix. Följ med på en smakresa österut så inser du hur enkelt det är att laga thaimat hemma.

Vardagsakuten rycker ut till familjen Fridström. De vill lära sig tillaga goda fiskrätter för de gemensamma familjemiddagarna. Coops matkreatör Sara Begner tipsar om enkla sätt att tillaga och krydda fisk med egen kokad buljong samt olika förslag på panering.

Välkommen till ett nytt kryddstarkt nummer av Mer Smak!

Läs hela Mer Smak nr 3 - 2020 här (pdf).

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.