Rårörda lingon

Betyg (1-5):
2.41 (61 betyg)

Har frisk smak och klarröd färg. Bör ätas ganska nygjorda.

Tillagningstid: 7 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 1 liter färska eller frysta lingon
  • 3.5 dl socker

Gör så här

  1. Rensa och skölj de färska bären, tina de frysta. Lägg bär och socker i en bunke. Rör tills bären är mosiga och sockret lösts.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingon- och marängpaj

(4)

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

(9)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(19)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(54)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Blåbärskaka med mandelspån

(7)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 1 liter färska eller frysta lingon
  • 3.5 dl socker

Rårörda lingon

Betyg (1-5):
2.41 (61 betyg)

Har frisk smak och klarröd färg. Bör ätas ganska nygjorda.

Tillagningstid: 7 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rensa och skölj de färska bären, tina de frysta. Lägg bär och socker i en bunke. Rör tills bären är mosiga och sockret lösts.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingon- och marängpaj

(4)

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

(9)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(19)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(54)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Blåbärskaka med mandelspån

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies