Mer Smak 1 - 2018

Årets första nummer av Mer Smak innehåller en premiär: Skönhet & Hälsa! Vi låter också Lisa Lembke reta smaklökarna med ljuvlig och supergod comfort food, som även är skonsam mot plånboken.

Lisa Lembke retar smaklökarna med ljuvlig och supergod comfort food, som även är skonsam mot plånboken. Rostad kryddkyckling, vitlöksmusslor och potage är några av härligheterna på hennes meny.

Matfesten fortsätter med ljuvliga soppor som värmer både mage och sinne. Krämig svartkålssoppa, mumsig morotssoppa och mustig bön- och morotssoppa är några av de härligt mättande rätterna.

På vegosidorna vitlöksfräser vi mangold till sötpotatisen för att göra vårt sinne (och smaklökarna!) lyckligt, ett recept från boken Happy Food.
I Vardagsakuten rycker Sara ut till familjen Tidehall i Malmberget, och hon har hela kryddsäcken med sig. Du får fem rätter för en vardag med extra mycket smak.

Månadens mathjälte i januari är Fredrika Gullfot som med sitt företag Simris Alg vill få hela världen att äta de omega 3-boostade algerna – för både hälsans och havens skull.

Årets första nummer innehåller också en premiär: Skönhet & Hälsa, en lustfylld och snygg hälsning från Stora Coop-butikernas avdelningar för skönhets- och hälsoprodukter. Skönhet & Hälsa kommer tillbaka i varje nummer av Mer Smak under 2018. Håll till godo!

Mer Smak nummer 1 hamnar i din brevlåda 15-17 januari.

Läs hela numret av Mer Smak nr 1, 2018 (pdf)