Mer Smak 4 - 2018

I Nummer 4 av Mer Smak välkomnar vi våren med en Valborgsmeny och smygstartar grillsäsongen. Vi bjuder även in Mathias Dahlgren som inspirerar till köttfri fest!

I Mer Smak nummer 4 välkomnar vi våren med en Valborgsmeny med chilihet lax, pak choi och syrlig ostkaka, skapad av Sara och Danielle från vårt provkök.

Vi har bjudit in stjärnkocken Mathias Dahlgren, aktuell med vegetariska boken och restaurangen Rutabaga, som inspirerar till köttfri fest och uppmuntrar alla att laga maten tillsammans med sina gäster!

Vi har ännu en av landets matvirtouser med i nummer 4; Paul Svensson, som driver Fotografiskas hyllade och prisbelönta restaurang. Paul berättar om sin pop up-restaurang med svinn-räddad mat.

Färs är enkelt att laga och fint att variera – Sara och Danielle bjuder på fyra härliga recept som sätter smak på vardagen.

Vi smyger också igång grillsäsongen med en grillbiff signerad mästerkocksfinalisten Simon Edmark.

Mer Smak nummer 4 landar i lådorna den 16-18 april. 

Läs hela Mer Smak nr 4, 2018 (pdf)

Läs sommarbilaga (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.