Medlemsquiz

Ta del av sommarquiz som presenteras av Hotellpremien!

Du behöver vara medlem och logga in för att kunna spela.

Logga in

Regler och villkor för medlemsquiz

Priser för sommarquizet:
1:a pris: SPA weekend på kurorten Mösseberg för två personer (värde 4 000 kr)
2:a pris: 50 000 poäng (värde 500 kr)
3:e pris: 25 000 poäng (värde 250 kr)
4:e-10:e pris: 10 000 poäng (värde 100 kr)

Tävlingsperiod:
Tävlingen pågår mellan den 13 maj - 20 maj 2022.
För att ha chans att vinna behöver svaren skickas in under denna period.

Deltagande och spelregler:
Spela quizet som består av 6 st frågor om Coop och Coops partner. Du får poäng både för rätt svar samt hur snabbt du svarar. Vinnaren koras utifrån högst sammantagen poäng beräknat utifrån antal rätt och svarstiden. Det går att spela quizet max 2 gånger per medlem. För att kunna delta och vinna i quizet behöver du vara inloggad och medlem i Coops medlemsprogram. Det är gratis att delta i quizet. Alla medlemmar har rätt att spela quizet och delta i tävlingen, men för att kunna vinna måste man vara minst 18 år.

För att kunna delta och vinna i quizet behöver du vara medlem i Coops Medlemsprogram. Det är gratis att delta i quizet. Alla medlemmar har rätt att spela quizet och delta i tävlingen, men för att kunna vinna måste man vara minst 18 år. 

Har man vunnit ett utav priserna i något av de 3 senaste medlemsquizen är det inte möjligt att vinna i detta quiz.

Coop har rätt att ta bort användare som misstänks fuska eller på annat sätt missbruka quizet. Anställda av Coop, av juridiska personer inom samma koncern som Coop eller av någon konsumentförening som är medlem i Kooperativa Förbundet samt sådana anställdas familjer samt anställda av MillionMind kommer inte kunna utses som vinnare i tävlingen.

Villkor gällande vinster
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Samtliga priser är personliga och kan inte överlåtas till annan. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

Så utses vinnarna:
Den medlem som under tävlingsperioden får högst poäng totalt genom rätt- och snabbast svar inkl. bonuspoäng vinner. 

Så presenteras vinnarna:
Vinnarna presenteras på www.coop.se/medlem/tavlingar/vinnare/ under maj/juni månad och kommer även att kontaktas via post/e-post. Vinsten sätts in på medlemmens poängkonto.

Läs mer under Allmänna tävlingsvillkor