Gå till sida Gå till navigering

Så handlar du på Coop.se

En butik, flera möjligheter. Välj hur du vill göra.

Så här handlar du online

Välj om du vill fylla din varukorg själv, precis som i butik, eller testa någon av våra färdiga matkassar.

  1. Börja med att allra först reservera din leveranstid (klicka på den gröna klock-symbolen högts upp till vänster).
  2. Välj om du vill få hemleverand eller hämta dina varor i butik.
  3. Nu kan du gå vidare och göra dina inköp.
  4. När du är nöjd,  gå till kassan och välj betalsätt.

Just nu högt tryck i vår butik

Våra leveranstider blir just nu snabbt uppbokade i vissa regioner. Det leder tyvärr till att en del varor kan ta slut en kortare tid och därför saknas i din leverans. Nya leveranser är på väg till oss och så fort vi får in nya varor fyller vi på, både i butikerna och online. 

Fler har upptäckt fördelarna med att handla på coop.se. Leveranstiderna blir snabbt fullbokade. Ha gärna god fraförhållning, vi jobbar så snabbt vi kan.

Vid vissa tidpunkter får vi extra mycket kunder i butiken på coop.se som vill handla samtidigt, det kan göra att vår site tidvis kan upplevas som långsam. Läs mer här.

Välj mellan butikssortiment, matkasse eller recept

På coop.se hittar du ett stort utbud av fräscha varor till samma låga priser som i våra stormarknader. Vi erbjuder allt från färskvaror som fisk, ost och kött, till delikatesser från vår manuella chark och leksaker. Naturligtvis har vi även ett stort utbud av ekologiska varor. Är du medlem i Coop får du poäng på varje köp du gör.

Du kan handla online på tre olika sätt:

  • Vårt butikssortiment – välj fritt bland tusentals varor.
  • Coop Matkasse – Coop Matkasse finns i fem olika varianter för 2 eller 4 personer: Familjekassen, Ekologiska kassen, Laktosfria kassen, Tredagarskassen och Hälsokassen. Här får du alltid färska råvaror med kött och kyckling från svenska gårdar.  

  • Köpklara recept  Alla recept är enkla och snabblagade. Med våra köpklara recept bestämmer du själv vilka middagar du vill ha och köper enkelt alla ingredienser med ett enda klick. Naturligtvis kan du komplettera med varor ur vårt butikssortiment om du vill. 

Leverans

Hämta i butik

Nu kan du välja att hämta dina varor i butik. Då bestämmer du en dag och tid för avhämtning samt vilket sätt du vill hämta maten på. Olika butiker erbjuder olika alternativ, så välj det som passar bäst för dig.

  • Hämta av personal - du hämtar varorna inne i butiken hos vår butikspersonal.

  • Hämta med bil - du hämtar varorna utanför butiken på angivna parkeringsrutor eller via drive-through. 

  • Hämta i skåp - du hämtar varorna i kyl- och frysskåp i anslutning till butiken.

På avhämtningsdagen får du ett sms med beräknad upphämtningstid samt instruktioner för hur du hittar din beställning i eller utanför butiken. Du svarar på sms:et när du är framme vid din Coop-butik, på så vis vet vi att du har anlänt och kan förbereda din utlämning.

Kom ihåg att du i normala fall behöver visa legitimation om din avhämtningsorder har betalats med faktura eller innehåller varor med åldersgräns. Vi har nu tillfälligt pausat all föräljning av alkohol, tobak samt läkemedel eftersom dessa produkter kräver att mottagaren legitimerar sig. Detta pga ändrade rutiner vid rådande situation för covid-19. Läs mer här.

Hemleverans

På de flesta orter kan du också få maten hem direkt till din dörr. Då väljer du en dag och tid som du vill ha dina varor levererade på.

Efter att du lagt din beställning och betalat får du ett kvitto skickat till din mail. Där finns också information om din leveransdag och tid.

Ta emot din leverans

Dina färskvaror kommer till oss i precis rätt tid för att hinna packas tillsammans med de övriga varorna. Om din leverans skulle bli försenad och du då inte kan eller vill ta emot din leverans så levererar vi dina varor vid ett annat tillfälle som passar dig bättre. Leveransen sker då utan extra kostnad.

 

Betalsätt

Läs med om våra betalsätt på klarna.com