Coop Mini

Vår nya butik Coop Mini har öppet dygnet runt. Bara att kliva in, plocka det du vill ha, skanna, betala och gå ut. Kan det bli enklare?

Coop Mini är en butik där du alltid är lika välkommen, även om det är mitt i natten. En butik som är som ditt skafferi, fylld med maten du äter mest – och annat du behöver som toapapper, tandkräm och diskmedel. Det är bara är att gå in, välja det du vill ha, skanna, betala och gå ut. Inga köer, inget krångel!

Vi fyller hyllorna och du handlar när det passar dig, dygnet runt. Vill du ha mer är det bara att beställa online via vår butik på coop.se och hämta i skåpet strax intill. Tillsammans gör vi en bra affär.

Välkommen!

Vad är Coop Mini?

Coop Mini är Coops första helt obemannade butik. Ingen personal kommer finnas på plats och du låser upp, skannar och betalar via appen Scan & Pay. Butiken är öppen dygnet runt och ger dig möjlighet att handla när du vill. Butiken innehåller ett hundratal artiklar – torra, kylda och frysta – men om du tycker något saknas, beställ via coop.se och hämta i skåpet utanför butiken.

Sortiment

Butiken innehåller en mix av torra, kylda och frysta varor. Däremot kan du inte ta ut kontanter, köpa alkohol eller tobak.

Hur funkar det?

Lås upp, skanna och betala med mobilen

  1. Ladda ner Coop-appen (utanför butiken finns en qr-kod du kan skanna)
  2. Välj butik och scanna qr-koden
  3. Verifiera med mobilt Bank ID
  4. Öppna dörren via appen och se till att dörren stängs efter dig så att ingen annan följer med in
  5. Handla
  6. Swisha eller betala med kontokort
  7. Lås upp dörren via appen genom att scanna qr-kod
  8. Se till att dörren stängs efter dig

Ladda gärna ner appen Coop Scan & Pay innan du handlar i butiken. Du hittar den här:

App Store för iPhone

Google Play för Android