Coop Mini

Vår nya butik Coop Mini har öppet dygnet runt. Bara att kliva in, plocka det du vill ha, skanna, betala och gå ut. Kan det bli enklare?

Coop Mini är en butik där du alltid är lika välkommen, även om det är mitt ​i natten. En butik som är som ditt skafferi, fylld med maten du äter mest – och annat du behöver som toapapper, tandkräm och diskmedel.​​ Det är bara är att gå in, välja det du vill ha, skanna, betala och gå ut. ​Inga köer, inget krångel!
Vi fyller hyllorna och du handlar ​när det passar dig, dygnet runt. Vill du ha mer är det bara att beställa online via vår butik på coop.se och hämta i skåpet strax intill. Tillsammans gör vi en bra affär. ​

Välkommen!

Vad är Coop Mini?

Coop Mini är Coops första helt obemannade butik. Ingen personal kommer finnas på plats och du låser upp, skannar och betalar via appen Scan & Pay. Butiken är öppen dygnet runt och ger dig möjlighet att handla när du vill. Butiken innehåller ett hundratal artiklar – torra, kylda och frysta – men om du tycker något saknas, beställ via coop.se och hämta i skåpet utanför butiken.

Sortiment

Butiken innehåller en mix av torra, kylda och frysta varor. Däremot kan du inte ta ut kontanter, köpa alkohol, tobak eller energidryck.

Hur funkar det?

Lås upp, skanna och betala med mobilen

  1. Ladda ner Scan & Pay-appen (utanför butiken finns en QR-kod du kan skanna)
  2. Välj Coop Mini Sätrahöjden och verifiera med mobilt Bank ID
  3. Lås upp dörren via appen
  4. Börja handla
  5. Swisha eller betala med kontokort
  6. Lås upp dörren via appen
  7. Se till att dörren stängs efter dig

Var hittar jag min närmsta Coop Mini?

Vi kommer att börja med två obemannade pilotbutiker. Den första öppnar vid Preem Sätrahöjden i Gävle.

Information om butik nummer två kommer senare.

Ladda gärna ner appen Coop Scan & Pay innan du handlar i butiken. Du hittar den här:

App Store för iPhone

Google Play för Android