Änglamarkspriset 2016

Änglamarkspriset 2016

Dubbelt jubileum - i år firar Änglamark 25 år och Änglamarkspriset 15 år. Det firar vi med temat hållbart på tallriken. Hur vill du att framtidens mat ska smaka? Rösta på din Änglamarksfavorit.

Temat för årets Änglamarkspris är hållbar mat, det vill säga; ekologisk, lokal, miljöanpassad och hälsosam mat som är bra för din kropp men även för planeten.

Coop har delat ut Änglamarkspriset sedan 2002. Priset belönar människor som är eldsjälar och hjältar som har idéer som vill förändra världen. Vi vill att det ska bli Sveriges största miljöpris – alla får vara med att nominera och rösta.

Finalister 2016 är Blåskal, Gårdsfisk, Scandinavian Organics och Ekobonden Adam. Var med och utse den bästa idén - lämna din röst nu. Du utser vinnaren.

Rösta

Du kan rösta via sms eller direkt här på webben. Klicka på respektive länk för att rösta.

Blåskal
Gårdsfisk
Scandinavian Organics
Ekobonden Adam

För att SMS-rösta:
Skicka BLÅSKAL, GÅRDSFISK, SCANDORG eller EKOADAM till 72130 (Kostnaden för ditt sms är enligt ditt avtal med din teleoperatör – samma kostnad som när du sms:ar till en vän.)

Webbröstningen pågår mellan den 27 juni till den 2 september. Du kan SMS-rösta ända fram till någon timme innan prisutdelningen den 4 september. 

Vinst:

Vinnaren får 100 000 kr och nytt för i år är att vinnaren också har möjlighet till ett samarbete med Coop och får då sälja sina produkter i samverkan med Coops egna varumärken.*

Vinnaren av Änglamarkspriset 2016 bestäms av dig och hela svenska folket. Priset delas ut den 4 september på Sollidscenen på Skansen under Konsumentföreningen Stockholms Familjedag, då du som Coop medlem går in gratis.

Läs om Änglamarksprisets historia här.
Nyfiken på tidigare vinnare? Kika här.

*För försäljning i Coop-butik krävs IP Sigill-certifiering. IP Sigill är en standard för kvalitetssäkring av livsmedelskedjan, från primärproduktion till förädling.

Relaterat innehåll

Visa fler
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!