Wokgryta med nudlar och currypasta
  • Tid 20 min

Wokgryta med nudlar och currypasta

3.33 (3 betyg)

Enkelt och snabblagat curry-fräs med paprika, soja och bambuskott.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g tunt skivat innanlår
  • 2 finhackade gula lökar
  • 1 finstrimlad morot
  • 1 strimlad paprika
  • 250 g skivade bambuskott på burk
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, gärna söt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 dl vatten
  • 2 krm salt (efter smak)
  • 1 krm peppar (efter smak)
Tillbehör:
  • 340 g äggnudlar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Förbered kött och grönsaker. Skölj av bambuskotten med vatten och låt dem rinna av.

  2. 2

    Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok. Stek först köttet i omgångar och ta upp det.

  3. 3

    Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet.

  4. 4

    Blanda i kött, soja, currypasta och vatten och hetta upp.

  5. 5

    Smaka av med salt och peppar. Servera med nudlar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar