Wokade mungböngroddar med rostade jordnötter
  • Tid 10 min

Wokade mungböngroddar med rostade jordnötter

0 (0 betyg)

En vegetarisk wok som du snabbt fräser ihop.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 2 msk jordnötsolja
  • 2 msk solrosolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 4 finstrimlade salladslökar
  • 2 dl osaltade, skalade, rostade jordnötter
  • 1 dl mungbönsgroddar
  • 1 dl finstrimlad bladselleri
  • 250 g tillagade risnudlar
  • 1 tsk salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna med höga kanter.

  2. 2

    Fräs salladslöken samt jordnötterna hastigt, lägg i groddarna och sellerin. Blanda ner risnudlarna och stek hastigt på hög värme. Smaka av med salt. Om du använder saltade jordnötter kan du minska på saltmängden.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar