För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Wokade mungböngroddar med rostade jordnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En vegetarisk wok som du snabbt fräser ihop.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk jordnötsolja
  • 2 msk solrosolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 4 finstrimlade salladslökar
  • 2 dl osaltade, skalade, rostade jordnötter
  • 1 dl mungbönsgroddar
  • 1 dl finstrimlad bladselleri
  • 250 g tillagade risnudlar

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna med höga kanter.
  2. Fräs salladslöken samt jordnötterna hastigt, lägg i groddarna och sellerin. Blanda ner risnudlarna och stek hastigt på hög värme. Smaka av med salt. Om du använder saltade jordnötter kan du minska på saltmängden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Grönsaks- och nudelwok med stekt lax

(34)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(26)

Halstrad lax med äggnudelwok

(14)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(47)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Laxbiffar med nudelsallad

(20)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 msk jordnötsolja
  • 2 msk solrosolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 4 finstrimlade salladslökar
  • 2 dl osaltade, skalade, rostade jordnötter
  • 1 dl mungbönsgroddar
  • 1 dl finstrimlad bladselleri
  • 250 g tillagade risnudlar

Wokade mungböngroddar med rostade jordnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En vegetarisk wok som du snabbt fräser ihop.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna med höga kanter.
  2. Fräs salladslöken samt jordnötterna hastigt, lägg i groddarna och sellerin. Blanda ner risnudlarna och stek hastigt på hög värme. Smaka av med salt. Om du använder saltade jordnötter kan du minska på saltmängden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås

(4)

Grönsaks- och nudelwok med stekt lax

(34)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(26)

Halstrad lax med äggnudelwok

(14)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(47)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Laxbiffar med nudelsallad

(20)