Wokad grönkålssallad med tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Ät mycket mörkgröna blad och grönsaker, fullt av nyttigheter.

Tillagningstid: 25 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 150 g hackad färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 250 g delade körsbärstomater
  • 1 kokt ägg
  • 1 msk kapris
  • 2 msk finhackad rödlök
  • salt
  • Tonfiskröra:
  • 1 burk tonfisk i vatten (200 g)
  • 2 kokta hackade ägg
  • 1 dl kvarg (0,1%)
  • 0.5 dl finhackad rödlök
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • 2 msk kapris
  • 1 msk majonnäs
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Pressa ut lite av vätskan ur tonfisken och blanda med resten av ingredienserna till röran. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och slunga runt kålen 3 min. Smaka av med salt.
  3. Fördela grönkål, tomat och ägg på portionstallrikar. Lägg tonfiskröran i mitten och toppa med extra kapris och rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-05-22

Jättegott men hoppade över att woka grönkålen. Tycker den är godare rå.

Liknande recept

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)

Torskburgare med hemgjord dressing

(21)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(32)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(5)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Laxsida med couscoussallad

(10)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 150 g hackad färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 250 g delade körsbärstomater
  • 1 kokt ägg
  • 1 msk kapris
  • 2 msk finhackad rödlök
  • salt
  • Tonfiskröra:
  • 1 burk tonfisk i vatten (200 g)
  • 2 kokta hackade ägg
  • 1 dl kvarg (0,1%)
  • 0.5 dl finhackad rödlök
  • 1 finriven vitlöksklyfta
  • 2 msk kapris
  • 1 msk majonnäs
  • salt och svartpeppar

Wokad grönkålssallad med tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Ät mycket mörkgröna blad och grönsaker, fullt av nyttigheter.

Tillagningstid: 25 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pressa ut lite av vätskan ur tonfisken och blanda med resten av ingredienserna till röran. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och slunga runt kålen 3 min. Smaka av med salt.
  3. Fördela grönkål, tomat och ägg på portionstallrikar. Lägg tonfiskröran i mitten och toppa med extra kapris och rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-05-22

Jättegott men hoppade över att woka grönkålen. Tycker den är godare rå.

Liknande recept

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)

Torskburgare med hemgjord dressing

(21)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(32)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(5)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Laxsida med couscoussallad

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies