Wasaknäcke med julost och lingonmarmelad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lingonmarmelad med päron och kryddad med kanel passar perfekt med en bit ost på en liten bit knäckebröd.

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • Wasaknäcke Din Stund, Chia & Havssalt
  • ost, gärna juledamer
  • Lingonmarmelad:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 päron, skalat och rivet
  • 0.75 dl syltsocker
  • 1 kanelstång
  • Dryckestips:
  • Eriksberg Hovmästarlager 0,5%

Gör så här

  1. Koka lingon, päron, syltsocker och kanelstång på medelvärme ca 10 min. Låt marmeladen kallna.
  2. Servera julosten på bitar av knäckebrödet och toppa med lingonmarmeladen.

Tips

Förvara lingonmarmeladen som blir över i en ren glasburk i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Linssallad med nektariner och jordgubbar - Coop

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Grillad trifle - Coop

(0)

Melon och parmaskinka med rosépeppardressing - Coop

(36)

Jordgubbsbruschetta - Coop

(4)

Pepparkakstopping med lingon - Coop

(18)

Tranbärsgravad lax med gravlaxsås - Coop

(2)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • Wasaknäcke Din Stund, Chia & Havssalt
  • ost, gärna juledamer
  • Lingonmarmelad:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 päron, skalat och rivet
  • 0.75 dl syltsocker
  • 1 kanelstång
  • Dryckestips:
  • Eriksberg Hovmästarlager 0,5%

Wasaknäcke med julost och lingonmarmelad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lingonmarmelad med päron och kryddad med kanel passar perfekt med en bit ost på en liten bit knäckebröd.

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka lingon, päron, syltsocker och kanelstång på medelvärme ca 10 min. Låt marmeladen kallna.
  2. Servera julosten på bitar av knäckebrödet och toppa med lingonmarmeladen.

Tips

Förvara lingonmarmeladen som blir över i en ren glasburk i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Linssallad med nektariner och jordgubbar - Coop

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Grillad trifle - Coop

(0)

Melon och parmaskinka med rosépeppardressing - Coop

(36)

Jordgubbsbruschetta - Coop

(4)

Pepparkakstopping med lingon - Coop

(18)

Tranbärsgravad lax med gravlaxsås - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies