Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fritto misto (friterad blomkål)

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Italiensk guacamole

Betyg
Betyg
(2)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fritto misto (friterad blomkål)

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Italiensk guacamole

Betyg
Betyg
(2)