För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Italiensk guacamole

(2)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Tortillasnibbar

(25)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Italiensk guacamole

(2)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Tortillasnibbar

(25)