Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
2 (2 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Nötknyten - Coop

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
2 (2 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Nötknyten - Coop

(0)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies