Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (11 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (11 betyg)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)