
Vitlöksbröd med bruschettaröra
Betyg (1-5):
Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!
Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 baguette
- 100 g smör, rumsvarmt
- 0.5 dl hackad persilja
- 1 vitlöksklyfta, finriven
- Bruscherraröra:
- 500 g tomater, tärnade
- 1 rödlök, finhackad
- 1 dl hackad basilika
- 1 dl hackad persilja
- 1 msk olivolja
- 1 msk vit balsamvinäger
- 0.5 msk flytande honung
- salt och svartpeppar
Gör så här
- Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
- Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.
Liknande recept
Vitlöksbröd med bruschettaröra
Betyg (1-5):
Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!
Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
- Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!