Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 700 g potatis
  • 300 g blomkål, i buketter
  • 1 dl vegan fraiche
  • salt
  • 500 g naturell fast tofu
  • 1 dl ströbröd
  • 0.5 tsk salt
  • olja, till stekning
  • Remouladsås
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl vegan fraiche
  • 2 tsk curry
  • salt

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
  2. Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
  3. Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(127)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(164)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 700 g potatis
  • 300 g blomkål, i buketter
  • 1 dl vegan fraiche
  • salt
  • 500 g naturell fast tofu
  • 1 dl ströbröd
  • 0.5 tsk salt
  • olja, till stekning
  • Remouladsås
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl vegan fraiche
  • 2 tsk curry
  • salt

Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
  2. Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
  3. Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(127)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(164)