

Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos
Betyg (1-5):
Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 700 g potatis
- 300 g blomkål, i buketter
- 1 dl vegan fraiche
- salt
- 500 g naturell fast tofu
- 1 dl ströbröd
- 0.5 tsk salt
- olja, till stekning
- Remouladsås
- 1 dl bostongurka
- 1 dl vegan fraiche
- 2 tsk curry
- salt
Gör så här
- Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
- Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
- Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.
Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos
Betyg (1-5):
Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
- Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
- Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!