Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.75 (4 betyg)

Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 700 g potatis
  • 300 g blomkål, i buketter
  • 500 g naturell fast tofu
  • 1 dl ströbröd
  • olja, till stekning
  • Remouladsås
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl vegan fraiche
  • 2 tsk curry
  • salt

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
  2. Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
  3. Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(103)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(155)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 700 g potatis
  • 300 g blomkål, i buketter
  • 500 g naturell fast tofu
  • 1 dl ströbröd
  • olja, till stekning
  • Remouladsås
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl vegan fraiche
  • 2 tsk curry
  • salt

Veganska fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.75 (4 betyg)

Gör veganska "fiskpinnar" av tofu som paneras i ströbröd och steks frasiga. servera med en klassisk remouladsås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka med blomkålen i saltat vatten. Mosa med stomp eller ballongvisp och rör om till ett fluffigt mos. Rör ner vegan fraiche och smaka av med salt.
  2. Skär tofun i avlånga bitar och vänd runt i ströbröd blandat med salt. Stek i olja till fin färg. Stek de eventuella blomkålsblasten i olja på hög värme och salta.
  3. Blanda bostongurka med vegan fraiche och curry, smaka av med salt. Servera tofupinnarna med moset och såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(103)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(155)