Västerbottensomelett med kantareller

Betyg (1-5):
2.95 (20 betyg)

Svamp, lagrad ost och hackad dill får idag sätta smak på den alltid så ombytliga omeletten.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Fish tacos deluxe

(31)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)

Klassisk lasagne

(64)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar

Västerbottensomelett med kantareller

Betyg (1-5):
2.95 (20 betyg)

Svamp, lagrad ost och hackad dill får idag sätta smak på den alltid så ombytliga omeletten.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Fish tacos deluxe

(31)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)

Klassisk lasagne

(64)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies