Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Varm linssallad med fetaost
Skölj linserna väl. Koka upp rikligt med saltat vatten (2 tsk per liter) och lägg i linser, kardemumma och lagerblad. Sjud tills linserna är mjuka, ca 30 minuter. Dela broccolin i små buketter. Låt dem koka med linserna 4-5 minuter mot slutet av koktiden.
Under tiden, koka upp vatten och salt till couscous. Tag kastrullen från värmen, häll i couscousen, sätt på lock och låt stå att svälla ca 5 minuter.
Dela pepparfrukten, skrapa ur kärnorna och finhacka fruktköttet. Skär löken i strimlor. Blanda pepparfrukt och lök med olja, honung, vinäger, salt och peppar.
Låt linser och broccoli rinna av väl. Blanda dem med couscousen och vänd ner lökdressingen. Smaka av. Smula över fetaosten.
Logga in för att skriva en kommentar
Makalöst gott! Vi skippade couscous och åt med färskpotatis, det var en hit. Lite turkisk yoghurt eller yoghurtsås passar bra till.
Himmelskt god och superenkel! Dessutom räcker den länge. Sedan jag blev vegan byter jag ut fetan mot marinerad tofu och honungen mot agavesirap. Gott och snällt!