Varm bruschetta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Supergod bruschetta med varma körsbärstomater, vitlök och färsk basilika. Perfekt som förätt eller tilltugg.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g körsbärstomat på kvist
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • flingsalt
  • 1 liten baguette
  • färsk basilika
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Dela tomaterna och lägg med snittytan uppåt i en ugnsform.
  2. Blanda olja med riven vitlök och skeda hälften över tomaterna. Salta och tillaga mitt i ugnen ca 25 min.
  3. Pensla resten av oljan på bröden och stek till fin färg.
  4. Lägg tomaterna på bröden och garnera med basilika. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Om du använder ett grövre bröd blir de mer rustika.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g körsbärstomat på kvist
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • flingsalt
  • 1 liten baguette
  • färsk basilika
  • nymalen svartpeppar

Varm bruschetta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Supergod bruschetta med varma körsbärstomater, vitlök och färsk basilika. Perfekt som förätt eller tilltugg.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela tomaterna och lägg med snittytan uppåt i en ugnsform.
  2. Blanda olja med riven vitlök och skeda hälften över tomaterna. Salta och tillaga mitt i ugnen ca 25 min.
  3. Pensla resten av oljan på bröden och stek till fin färg.
  4. Lägg tomaterna på bröden och garnera med basilika. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Om du använder ett grövre bröd blir de mer rustika.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)