Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Kalkon med knaprigt täcke passar utmärkt till den fylliga gräddsåsen med honungstekta äppelbitar.
Sätt ugnen på 175°. Snitta kalkonfiléerna på längden. Skär osten i stänger. Fyll filéerna med osten och fäst ihop med cocktailpinnar. Salta och peppra. Vänd kalkonfiléerna först i mjölet, sedan i uppvispad äggvita och sist i valnötshacket.
Stek i fett i en stekpanna på medelstark värme, ca 2 minuter på varje sida. Lägg över i en ugnssäker form. Stek färdigt i mitten av ugnen, ca 20 minuter.
Dela och kärna ur äpplena. Skär dem i tärningar. Fräs dem tillsammans med smör och honung i en traktörpanna. Häll på buljong, äppeljuice och grädde. Sjud såsen på svag värme. Rör ut majsena i lite kallt vatten och häll det i den sjudande såsen. Rör om väl. Låt koka upp och sjud ca 3 minuter under omrörning. Smaka av med calvados, salt och peppar.
Logga in för att skriva en kommentar