För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Våfflor med rom och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabblagade frasiga våfflor som toppas med crème fraiche, rom, räkor och picklad rödlök. Perfekt som en lyxigare lunch eller förätt.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g våffelmix
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g stenbitsrom
  • 200 g skalade räkor
  • fint skuren färsk gräslök
  • hackad dill
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten, ljummet
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 liten rödlök, tunt skivad

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Rör vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Vänd ner löken och låt stå fram till servering.
  2. Tillaga våfflorna enligt anvisningen på förpackningen. Toppa våfflorna med crème fraiche, rom, picklad rödlök och några räkor. Garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(94)

Ljummen nudelsallad med räkor

(5)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)

Varm musselmacka

(2)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 420 g våffelmix
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g stenbitsrom
  • 200 g skalade räkor
  • fint skuren färsk gräslök
  • hackad dill
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten, ljummet
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 liten rödlök, tunt skivad

Våfflor med rom och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabblagade frasiga våfflor som toppas med crème fraiche, rom, räkor och picklad rödlök. Perfekt som en lyxigare lunch eller förätt.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Rör vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Vänd ner löken och låt stå fram till servering.
  2. Tillaga våfflorna enligt anvisningen på förpackningen. Toppa våfflorna med crème fraiche, rom, picklad rödlök och några räkor. Garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(94)

Ljummen nudelsallad med räkor

(5)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)

Varm musselmacka

(2)