Våffelmackor med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.8 (5 betyg)

Supergoda varma mackor som görs i våffeljärnet med pesto, mozzarella, spenat. Recept ur boken: Leva livet av Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Squashplättar

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett med 4 sorters ost och soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sparrispaj med dillmarinerade räkor

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pizza med biff och rucola

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(15)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Våffelmackor med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.8 (5 betyg)

Supergoda varma mackor som görs i våffeljärnet med pesto, mozzarella, spenat. Recept ur boken: Leva livet av Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Squashplättar

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett med 4 sorters ost och soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sparrispaj med dillmarinerade räkor

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pizza med biff och rucola

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kålplättar med fetaost och mynta

Betyg
Betyg
(15)