Våffelmackor med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Supergoda varma mackor som görs i våffeljärnet med pesto, mozzarella, spenat. Recept ur boken: Leva livet av Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mozzarellabowl

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Omelett med fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Pizza bianco med svamp, jordärtskockor och kapris

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Blomkålspizza med ägg och mozzarella

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Våffelmackor med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (2 betyg)

Supergoda varma mackor som görs i våffeljärnet med pesto, mozzarella, spenat. Recept ur boken: Leva livet av Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mozzarellabowl

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Omelett med fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Pizza bianco med svamp, jordärtskockor och kapris

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Blomkålspizza med ägg och mozzarella

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)