Ugnsbakad pestokassler
  • Tid 30 min
  • Ugn 225º

Ugnsbakad pestokassler

2.76 (17 betyg)

Snabblagad gratinerad kassler med smakinspiration från Italien.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

8 portioner
  • 1 kg kassler
  • 4 tomater
  • 140 g pesto
  • 125 g grovt riven mozzarella
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 krm salt (eller efter smak)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skiva kasslern i portionsbitar, 2 per person. Skiva tomaterna. Blanda peston, den rivna mozzarellan och tillsätt ströbrödet. Smaka av med salt och peppar. Lägg bakplåtspapper i en långpanna och lägg i kasslerskivorna. Fördela en skiva tomat på varje bit och toppa med en klick av pestoblandningen. Gratinera bitarna i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar