För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Thailändsk kycklingwok

Betyg (1-5):
3.55 (99 betyg)

Tips på hur du smaksätter en påse wokgrönsaker.

Tillagningstid: 20 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g äggnudlar
  • 1 msk olja, till stekning
  • 350 g strimlad kycklingfilé
  • 500 g frysta, tinade wokgrönsaker
  • 2 msk röd currypasta
  • 1 tsk kycklingfond
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk socker
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 4 dl kokosmjölk
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg nudlarna, eventuellt brutna till kortare bitar, i kokande vatten. Låt dem koka ca 1 minut och spola dem sedan med kallt vatten i ett durkslag.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Bryn kycklingstrimlorna och grönsakerna under omrörning 10-15 minuter.
  3. Tillsätt currypasta och nudlar och woka ytterligare ett par minuter.
  4. Rör ner kycklingfond, fisksås, socker, lime och kokosmjölk. Hetta upp och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael

2020-02-11

inte mycket att hurra för smakade bara äggnudlar.

Björn

2019-02-08

Klart godkänd Pad som Wok heter på Thai.

Sebastian

2014-02-28

Riktigt bra recept !

Johan

2013-01-08

Har alltid gillat Thaimat och detta är busenkelt att göra och smakar riktigt gott!helt klart 5 av 5

Liknande recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(1)

Asiatisk kålsallad med kyckling

(7)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(17)

Tortillapizza

(33)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kyckling med grönkålssallad

(13)

Bruschetta med kyckling

(8)

Barnens bästa kycklingnudlar

(25)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 250 g äggnudlar
  • 1 msk olja, till stekning
  • 350 g strimlad kycklingfilé
  • 500 g frysta, tinade wokgrönsaker
  • 2 msk röd currypasta
  • 1 tsk kycklingfond
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk socker
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 4 dl kokosmjölk
  • 0.5 tsk salt

Thailändsk kycklingwok

Betyg (1-5):
3.55 (99 betyg)

Tips på hur du smaksätter en påse wokgrönsaker.

Tillagningstid: 20 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg nudlarna, eventuellt brutna till kortare bitar, i kokande vatten. Låt dem koka ca 1 minut och spola dem sedan med kallt vatten i ett durkslag.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Bryn kycklingstrimlorna och grönsakerna under omrörning 10-15 minuter.
  3. Tillsätt currypasta och nudlar och woka ytterligare ett par minuter.
  4. Rör ner kycklingfond, fisksås, socker, lime och kokosmjölk. Hetta upp och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mikael

2020-02-11

inte mycket att hurra för smakade bara äggnudlar.

Björn

2019-02-08

Klart godkänd Pad som Wok heter på Thai.

Sebastian

2014-02-28

Riktigt bra recept !

Johan

2013-01-08

Har alltid gillat Thaimat och detta är busenkelt att göra och smakar riktigt gott!helt klart 5 av 5

Liknande recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(1)

Asiatisk kålsallad med kyckling

(7)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(17)

Tortillapizza

(33)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kyckling med grönkålssallad

(13)

Bruschetta med kyckling

(8)

Barnens bästa kycklingnudlar

(25)